Turris – Prahova Tomşani 2-0


Dunărea Turris Turnu Măgurele a câştigat cea de-a doua partidă din liga a III-a, instalându-se astfel pe primul loc al seriei a III-a. Turnenii au trecut în această seară cu 2-0, foarte greu, de nou promovata Prahova Tomşani.

Ratările uriaşe ale atacanţilot turneni i-au adus la exasperare pe spectatori. Cu toate că formaţia oaspete a fost eminamente lipsită de veleităţi ofensive, atacanţii Turrisului s-au complicat singuri, irosind o mulţime de situaţii de poarta tomşănenilor. Ca şi la meciul de Cupă cu Rapid II, calea către gol nu s-a găsut decât de la punctul cu var.

Alin Ilin, intrat în partea a doua a jocului, a transformat cu siguranţă în minutul 64, acelaşi lucru făcându-l 12 minute mai târziu şi Mihai Zamfir.

Dunărea Turris Turnu Măgurele câştigă meritat cu 2-0, fiind lidera seriei, la golaveraj. În cele două meciuri disputate până acum, danubienii au înscris de 6 ori fără a primi vreun gol.

Echipa Dunării: Neagu – Muşat, Cosma, Petcu, Mihalache – Mihai Alexandru, Dinu, Alexandru Gheorghe (min. 55 Ilin), Radu /min. 69 Zamfir) – Turcu 8min. 81 Cosmin Mihai) şi Bogdan Nicu (min. 42 Giugiumică). Antrenor: Cornel Nica.

Lasă un comentariu